Handelsbetingelser

Her kan du se de vilkår og betingelser der gælder for al handel på sungear.dk

Levering

Vi benytter GLS, som har en leveringstid på 1-2 hverdage.

Bestiller du for over 500 DKK betaler vi forsendelsen.

Skulle du imod forventning ikke have modtaget din ordre inden for 4 hverdage, så kontakt os på kontakt@sungear.dk og oplys venligst dit navn, adresse samt ordrenr..

Generelt

Alle priser på sungear.dk er i danske kroner og inkl. 25% dansk moms samt eventuelle gebyrer.

Der tages forbehold for prisfejl som følge af valutaændringer, terror, krig, force majeure eller eventuelle taste fejl.

Sungear.dk ejes og drives af Samsign IVS CVRnr. 36087463.

Sikker betaling

Når du har fundet de par solbriller du vil købe, så kommer du til vores betalingsside. Vi benytter YourPay og PayPal, der er din sikkerhed for sikker betaling på nettet. Når du betaler på Sungear.dk så foregår selve kommunikationen via en krypteret SSL forbindelse til YourPay/PayPal – så du er sikker på at kunne handle trygt hos os. Sungear.dk har ikke adgang til dine kreditoplysninger, det er kun YourPay/PayPal der bruger dine kreditoplysninger til overførsel af pengene til Sungear.dk, så du kan sagtens handle videre på vores side og opleve den sikkerhed du får hos os og YourPay/PayPal.

Du kan nu også betale med MobilePay. Ønsker du at betale med MobilePay vælges MobilePay i indkøbskurven og du vil få oplyst mobilnummer til MobilePay betalingen - du modtager ligeledes en mail med disse oplysninger. Så snart vi har modtaget og registreret din betaling afsendes din ordre.

Ønskes der betaling med bankoverførsel, må der beregnes en længere transaktionstid, og derved kan der også forekomme en længere leveringstid. Vi sender din pakke når vi har registreret din betaling.

Bankoplysninger

Jyske Bank

Sct. Mathias Gade 21

8800 Viborg 

Kontooplysninger

Reg.: 7831

Konto: 0001680371

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fuld returret, så længe varen er i ubrudt emballage og original stand. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og samme antal som der blev modtaget.

Fortrydelsesretten bortfalder i tilfælde af at varen er i brudt emballage eller ikke er i original stand. Det er købers ansvar at betale eventuelle omkostninger forbundet med returnering af varen. Returnering skal ske i forsvarlig emballage, så varen ikke tager skade heraf. Ønsker du at returnere en vare, skal du altid kontakte os på kontakt@sungear.dk inden du returnerer varen.

Skulle du mod forventning fortryde din ordre, skal varen sendes til nedenstående adresse:

E Shop Logistics ApS
Niels Bohrs Vej 2
7430 Ikast
Att.: Sungear

Reklamation

Vi følger selvfølgelig den danske lovgivning, så du har altid 2 år reklamationsret. Du kan derfor få ombyttet varen, repareret den, et afslag i prisen eller pengene tilbage alt efter situationen. Der må beregnes reparationstid, i tilfælde af at varen kan repareres. Det er din pligt at bevise fejler eller mangler. Og du skal straks kontakte os på kontakt@sungear.dk hvis du oplever fejl eller mangler.

Reklamation gælder undtagelsesvist ikke hvis køberen har forvoldt skade på produktet eller produktet er benyttet uretmæssigt.

I tilfælde af reklamation, er det køberens ansvar at varen sendes i sikker stand til nedenstående adresse samt eventuelle forsendelses gebyr frem til Sungear.

I tilfælde af reklamation sendes varen til:

E Shop Logistics ApS
Niels Bohrs Vej 2
7430 Ikast
Att.: Sungear

 

Betalingskort og gebyr

Hos Sungear.dk betaler du ikke noget gebyr for at benytte følgende kort. Alle priser på siden er dagspriser og inkl. moms.

Du kan benytte følgende betalingskort på Sungear.dk

Dankort

MasterCard

Maestro

Visa

Visa Elektron

American Express

Direct Debit

 

Leveringsbetingelser

Hos Sungear.dk benytter vi GLS til alle vores forsendelser. Det betyder derfor at du får GLS' gode service. Vi tilbyder både fragt med og uden omdeling. Det vil sige at du selv kan bestemme om du vil have pakken sendt hjem til din adresse eller hente den i en GLS pakkeboks i nærheden.

Prisen for en pakke uden omdeling er 29 DKK og prisen for en pakke med omdeling er 49 DKK.

Fri fragt

Hos Sungear.dk får du FRI FRAGT ved køb over 500 DKK.

Det vil sige at vi betaler fragten hvis du handler for over 500 DKK på shoppen.

Levering

Vi benytter GLS, som har en leveringstid på 1-2 hverdage.

Skulle du imod forventning ikke have modtaget din ordre inden for 4 hverdage, så kontakt os på kontakt@sungear.dk og oplys venligst dit navn, adresse samt ordrenr..

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du modtage spændende information om den nyeste mode og gode tilbud. Vær den første til at modtage de gode tilbud og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vores nyhedsbrev bliver højest sendt ud 12 gange om året. Der kan forekomme perioder hvor nyhedsbrevene kommer oftere i forhold til sæsonudsving, men antallet af nyhedsbreve vil aldrig overstige 12 styks årligt.

Personlige oplysninger

Sungear.dk videregiver på ingen måde dine persondata til tredjepart. Vi registrer på ingen måde personfølsomme oplysninger, vi benytter udelukkende dine data til forsendelse af varen. 

Cookies

På sungear.dk anvender vi cookies, men udelukkende til det formål at optimere hjemmesiden og funktionaliteten på siden, så din oplevelse på Sungear.dk kan blive bedre.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på kontakt@sungear.dk og vi vil bestræbe os på at besvare dig hurtigst muligt.

 

Fortsat god handel på sungear.dk