Sikker betaling

Vores sikre betaling

Vi benytter en sikker SSL forbindelse. Vi benytter YourPay og PayPal som er din sikkerhed for betaling på nettet.

Brug Dankort / MasterCard / Maestro / Visa / Visa Elektron / American Express / Direct Debit

Om denne service

Sikker betaling

Når du har fundet de par solbriller du vil købe, så kommer du til vores betalingsside. Vi benytter YourPay og PayPal, der er din sikkerhed for sikker betaling på nettet. Når du betaler på Sungear.dk så foregår selve kommunikationen via en krypteret SSL forbindelse til YourPay/PayPal – så du er sikker på at kunne handle trygt hos os. Sungear.dk har ikke adgang til dine kreditoplysninger, det er kun YourPay/PayPal der bruger dine kreditoplysninger til overførsel af pengene til Sungear.dk, så du kan sagtens handle videre på vores side og opleve den sikkerhed du får hos os og YourPay/PayPal.

Du kan nu også betale med MobilePay. Ønsker du at betale med MobilePay vælges MobilePay i indkøbskurven og du vil få oplyst mobilnummer til MobilePay betalingen - du modtager ligeledes en mail med disse oplysninger. Så snart vi har modtaget og registreret din betaling afsendes din ordre.

Ønskes der betaling med bankoverførsel, må der beregnes en længere transaktionstid, og derved kan der også forekomme en længere leveringstid. Vi sender din pakke når vi har registreret din betaling.

Bankoplysninger

Jyske Bank

Sct. Mathias Gade 21

8800 Viborg 

Kontooplysninger

Reg.: 7831

Konto: 0001680371

Betalingskort og gebyr

Hos Sungear.dk betaler du ikke noget gebyr for at benytte følgende kort. Alle priser på siden er dagspriser og inkl. moms.

Du kan benytte følgende betalingskort på Sungear.dk

Dankort

MasterCard

Maestro

Visa

Visa Elektron

American Express

Direct Debit