Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Så har du et spørgsmål, så se om det ikke skulle blive besvaret her. Hvis du ikke får svar på dit spørgsmål ved disse ofte stillede spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@sungear.dk

Beskytter mine solbriller mig mod solen og dens UV stråler?

Skal du investere i nye solbriller, så er komforten og look’et vigtigt. Men hvad der er endnu mere vigtigt er om de beskytter dig mod de farlige UV stråler fra solen.

Med solbriller fra sungear.dk kan du være sikker på at kvaliteten er i højsæde, vi bestræber os på kun at have de bedste beskyttende solbriller til dine øjne, og vores leverandører tager stikprøver af vores sortiment for at kvalitetssikre den høje standard.

 

Så med solbriller fra sungear.dk er du sikker på ikke at skulle døje med UV stråler fra solen længere. Og der er jo ikke noget værre end at ligge i solen og blive blændet af solen, eller ikke at kunne se ud af bilen når solen er skarpest. Du vil derfor kunne have ro i øjne og sind med solbriller fra sungear.dk da du er sikker på en høj kvalitet.

 

Hvis jeg fortryder mit køb, hvad gør jeg så?

Hvis du fortryder dit køb, så har du altid 14 dages fuld returret, så længe varen er i original stand samt emballage.

Det du skal gøre er at kontakte os på kontakt@sungear.dk og oplyse navn, adresse, ordrenr. samt årsag til returnering .

Varen sendes til:

E Shop Logistics ApS
Niels Bohrs Vej 2
7430 Ikast
Att.: Sungear

 

Husk at varen skal sendes i forsvarlig emballage, så der ikke forvoldes skade på varen i forsendelsen. Husk også at vedlægge en seddel hvorpå der står navn, adresse, ordrenr. samt årsag til returnering af varen.

 

Er der garanti på mine solbriller?

Der er selvfølgelig garanti på dine solbriller hos sungear.dk hvis de skulle være gået i stykker på grund af en produktionsfejl.

Der gøres dog opmærksom på at garantien ikke dækker, hvis skaden er sket på grund af køber eller uretmæssig brug af solbrillen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du sende varen til:

E Shop Logistics ApS
Niels Bohrs Vej 2
7430 Ikast
Att.: Sungear

 

Husk at kontakte os på kontakt@sungear.dk og oplys navn, adresse, ordrenr. samt årsag til returnering af varen. Husk også at vedlægge en seddel i returneringen af varen med samme oplysninger.